door Valerie Cogghe | nov 15, 2020
Veggie spaghetti Ingrediënten Voor 2 personen 135g volkoren spaghetti 1 courgettes 1 teentje look 1 el olijfolie 400g gepelde tomaten in blik 250g mozzarellabolletjes Rucola, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas om af te werken Kook de spaghetti klaar volgens de...
door Valerie Cogghe | nov 15, 2020
Ovenschotel met kabeljauw en kruidenkaas Ingrediënten Voor 2 personen 300g kabeljauw ½ broccoli + 200g wortelen 150g kruidenkaas light 125g bruine of zilvervliesrijst Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de rijst gaar volgens de verpakking. Snijd de vis in repen...
door Valerie Cogghe | nov 15, 2020
Pompoensoep Ingrediënten 2 el olijfolie 1 ui 400g pompoen (geschild) 1 teentje knoflook 2 tomaten 1l water 1 bouillonblokje (groenten) 1 koffielepel currypoeder Peper Snijd de ui in grove stukken. Stoof in de olijfolie. Pel de look, snijd in stukken en voeg...
door Valerie Cogghe | nov 15, 2020
Say Cheese Ingrediënten Voor 1 persoon 2 à 3 sneden volkoren brood Kaas type camembert (bv. BrideLight 5%) Enkele druiven Rooster de boterhammen. Beleg met de kaas, druiven en noten. Serveer met...
door Valerie Cogghe | nov 15, 2020
Wrap it met zalm! Ingrediënten Voor 1 persoon 1 volkoren wrap of 2 groentenwraps 1 koffielepel rode pesto 1 à 2 sneetjes gerookte zalm 8 kerstomaten Ijsbergsla Peper Smeer de wrap(s) in met de pesto. Schik hierover de zalm. Snijd de tomaten in stukjes en...